2011. november 23., szerda

VAGÁNY KARKÖTŐ HOLDKŐ - MAGNETIT ÚJ - Jelenlegi ára: 899 Ft

Eladó a képen látható HOLDKŐ - MAGNETIT KARKÖTŐ ELEFÁNT MEDÁLLAL.
Ha ékszert vásárol, a következőkre figyeljen, hogy Önnek is nagyobb élményt jelentsen a féldrágakő.
Ha új követ vásárol, ajánlatos előbb megtisztítani, pár percig langyos folyóvíz alá tartani és utána a napra vagy holdfényre tenni - a kő jellegétől függően- és ott feltölteni. Ezután a kő teljes felébresztéséhez kézben kell melengetni, ezzel önmagához hangolja az adott követ/köveket. Ha másnak szánja ajándékba, akkor is mondja el neki ezen instrukciókat. A köveket célszerű óvni a szennyeződéstől, sugárzásoktól. Időnként ajánlatos a tisztítási folyamatot megismételni. Ha másnak vásárol ajándékba, akkor úgy válasszon, hogy koncentráljon erősen az ajándékozottra miközben nézegeti az ékszereket, és tudni fogja, melyiket kell választania.
HOLDKŐ:
Színe lehet: áttetsző pasztellszínű, kékesen csillogó, színtelen, sárga, átlátszó
A neki tulajdonított gyógyhatások: Testet és a lelket egyaránt harmonizálja. Hatással van az agyalapi mirigyre, belekre, bőrre, csigolyákra, fekélyekre, gyomorfekélyre, hasnyálmirigyre, hormonokra, lépre, tobozmirigyre, vízkórra, és könnyebb a méregtelenítés is a segítségével. A holdkő segíti a tobozmirigy működését, egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést.
Pszichikai hatások: egyensúlyban tartás, szorongás oldása, harmónia, lelki érzékenység, skizofrénia, tárgyalási - kapcsolatteremtési képesség javítása. Nem csak a belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is, segítségével felélednek és szilárdabbá válnak mediális képességeink.
Elem: víz
Csakra: szakráliscsakra, torokcsakra
Csillagjegy: Rák, Bak, Halak
A holdkövet a Hold fényével töltsük fel.
MAGNETIT:
Színe: fémes fekete
A neki tulajdonított gyógyhatások: általános erősítő, agyvíz, alvás, bőr, cukorbetegség, csontváz, daganatok, fájdalmak, görcsök, hasnyálmirigy, idegek, ízületek, lumbágó, méregtelenítés, reuma, szédülés, vérnyomás. Oldja a blokádok minden formáját, szabályozza a hormonháztartást.
Pszichikai hatások: önzetlenség, vonzóerő
Érdekessége: mágneses.
Elem: föld
Csillagjegy: kos, szűz, bak, vízöntő
Csakra: gyökércsakra
A köveknek tulajdonított gyógyhatás leírását a következő irodalmakból ollóztam össze: Cassandra Eason: The Complete Crystal Handbook, Sterling, NYC 2010; Michael Gienger: Gyógyító Kövek Katalógusa, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; Angela Gentner-Günter Hohenberger: Gyógyító Kristályok Kislexikona, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2010; S. Sharamon-B. J. Baginski: Drágakő Karkötők, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2004; Sonja Heider: Gyógyító Kövek Könyve, Bioenergetic Kiadó, Budapest 2011.


Jelenlegi ára: 899 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 23:03
. VAGÁNY KARKÖTŐ HOLDKŐ - MAGNETIT ÚJ - Jelenlegi ára: 899 Ft