2011. november 24., csütörtök

Ősi magnézium olaj 250ml - Jelenlegi ára: 4 750 Ft

Magnézium Olaj
A bőrön keresztül felszívódó Magnézium Olaj a leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintjének helyreállításának, mert könnyen beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe.
Használata: Permetezze közvetlenül a bőrére vagy a tenyerébe 1-3-szor és azt dörzsölje be. Ha bőrirritáció lépne fel, hígítsa a Magnézium Olajat vízzel 1: 1 arányban vagy öblítse le vízzel. Ha zavarja a bőrén maradt só, 20 perccel a Magnézium Olaj használata után zuhanyozzon le, mivel 20 perc után a magnézium ionok nagy része felszívódik. A Magnézium Fürdősóval kombinálva is használhatja. Általános szabály, hogy kb. 6-8 mg per testsúly kg ajánlott. Egy 90 kg-os férfinak kb. 600-800 mg a napi szükséglete (pl.: 6 x 90 = 540 mg). 8 fújással kb. 100 mg tiszta magnézium szívódik fel a bőrön keresztül.
Felhasználás elővigyázatossági előírásai: A használat előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.
Az Ősi Magnézium Olaj használata során az érzékenyebb bőrűek érezhetnek viszketést vagy/és gyenge irritációt a magas magnézium-klorid tartalom miatt. Ez teljesen ártalmatlan és sok tényezőtől függhet, többek között függ attól, hogy a test mely részén alkalmazták és mekkora mennyiségben. A magnézium olaj 1: 1 arányú hígításával elkerülheti ezt a hatást, bár egyéntől függ. Továbbá, akik ezt tapasztalták, úgy nyilatkoztak, hogy minden egyes használat után csökkent a viszketés. Egy másik megoldás lehet az Ősi Magnézium Fürdősó használata, kisebb hatóanyag tartalmú, így az érzékenyebb bőrűeknek is ajánlott.
Tárolási körülmény: Magas hőtől védve, szobahőmérsékleten
 
A Magnézium hatásai:
- Helyre állítja a sejtes magnéziumszintet
- Természetes sejtvédő
- Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
- Enyhíti az izomfájdalmat és a görcsöket, segíti a megfelelő izomműködést
- Hangulatjavító és nyugtat stressz esetén
- Egészséges bőrszövetet képződésben segít
- Fellendíti az energiaszintet
- Segíti az immunrendszert
- Szabályozza a hormonszintet
- Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket
- Javítja az alvás minőségét


Jelenlegi ára: 4 750 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 11:59
. Ősi magnézium olaj 250ml - Jelenlegi ára: 4 750 Ft