2011. július 22., péntek

LG L1900R Fantasy Ring 19in monitor

LG L1900R Fantasy Ring 19inch Monitor:
Hello! csak futott a második Monitor, most hagyjuk nem karcolások Studio felbontás / pixel hiba!
http://www.chip.de/produkte/LG-Electronics-L1900R_21036976.html

A L1900R Fantasy Ring LG lenyűgöző rendkívül vonzó design és a páratlan képminőséget. Napi munkájuk során a Windows, és amikor filmnézés szinte nem észlelt hiányosságok, így kiváló a minősége a kijelző.

A legtöbb LCD monitorok meglehetősen látványos dizájn szempontjából. Nem ez. Az LG Fantasy sorozat, de meg akarja meggyőzni nemcsak a vonzó megjelenés, hanem a képminőséget. Ez a modell megfelel az ígéreteket, és nem is csak még inkább nyilvánvaló, mint a valódi?

Erősítése

Ez aligha lesz valaki, aki nem szereti a design L1900R. Legalábbis a CNET szerkesztői mind egyhangúlag és lelkesen. A keret intézkedések csak 15 milliméter, és jön a fényes zongora-fekete. Ez a bevonat is kiterjed a hátsó monitort. Ugly szellőzők és a matricák, mint a legtöbb monitor, egy keresések hiába itt.

Az alap tartják azonos zongora fekete. Csak a közepén az első lyukat, innen a név gyűrűt. A belső tér ez a nyílás élénkpiros, és világít ha megnyomja a érintésérzékeny bekapcsoló gombot. A másik gomb az alsó használják kapcsolja le a villanyt. Bár ez nem jelent valós alapvető feladata - még mindig szeretnek játszani körül vele.

A hátsó részén a monitor nem eltorzít minden lehetséges kapcsolatot, LG célja, adapter a hatalomért és a DVI portok. Míg lóg egy további, 25 centiméter hosszú kábel, hanem egy igazi csinos. Ő is figyelemmel kíséri, hogy a festett zongora fekete és felszerelt piros szegéllyel.

A kép minősége a modell L1900R Fantasy Ring egy elegáns design minden módon.
Ár: 100 EUR VB