2011. július 31., vasárnap

NETGEAR FS105 5-Port Fast Ethernet Switch 100 Mbps TOP!

NETGEAR FS105 5-Port Fast Ethernet Switch 100 Mbps TOP!:
NETGEAR FS105 5-Port Fast Ethernet Switch 100Mbit TOP!

Netgear ProSafe FS105 v2 Switch 5 port FS105 200PES

A kapcsoló volt csak nagyon rövid és műszakilag teljesen működőképes és vizuálisan hibátlan állapotban!

A 100 sorozat Fast Ethernet kapcsoló lehetővé teszi a kapcsolási technológia 10/100 Mbit / s kisebb hálózatok és otthoni felhasználók számára megfizethető áron. Ellentétben a stroke, ezek a kapcsolók dedikált sávszélességet a 100 Mbit / s elérhető. Így érhető el a legmagasabb teljesítményt lekötni szerverek, személyi számítógépek vagy a munkacsoportok. A nagy sávszélesség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan hálózaton keresztüli az adat-intenzív multimédia információkhoz való hozzáférést, mint ahogy ez lehetséges egy helyi merevlemezen.

Jellemzők

* 5 portos 10/100 Mbit / s
* Integrált automatikus portonként
* Auto Uplink
* Fél-és teljes duplex működés
* Kompakt fém ház
* Plug and Play telepítés
* Hálózati portok, integrált LED-ek
* Korlátozott élettartam garancia

5 kapcsolva port 10/100 Mbit / s

Minden port támogatja adatátviteli sebesség mind a 10 és 100 Mbit / s. A full duplex üzemmódban az adatátviteli sebesség akár 200 Mbit / s.

Ha kérdése, vagy kérdése erről a termékről, kérjük, hogy a kérdés a vásárlás előtt.

Ez az ajánlat egy privát eladó és nem kereskedelmi! A / Egy fénykép (ek) / tartalmazza az elem leírását. Minden információt adni a legjobb tudásom és meggyőződésem szerint. Az adásvétel nélkül szavatossági és jótállási. Ezért nincs joga csere, visszatérítés pénzt vagy valami mást. Én is minden hiba felelősség és a felelősséget bármilyen közvetlen, közvetett és rejtett hibák, és az azt követő károk - beleértve a harmadik félnek - a.
Ár: 19 EUR VB